Utvendig malerarbeid

På tide å male huset?

Utvendig malerarbeid er ikke «bare» utvendig malerarbeid.

Ofte blir dette arbeidet sammenlignet kun på pris, gjerne via små annonser i avisen, eller andre medier. Det er ikke alltid så lurt.

Vi har overtatt og fått mange forespørsler om å gjøre ferdig eller vurdere slikt arbeid. Det viser seg ofte at kunden får en helt annen tjeneste enn hva de regner med. Det blir ofte syndet med vask, skraping og grunning. Det blir også brukt for «tette» malinger på puss og lignende som trenger spesielle malinger med pustende egenskaper.

Kunder vurderer dessverre pris fremfor faglig kompetanse og dyktighet alt for ofte. Reklamasjons rett og muligheter fra faller også samtidig. Husk at boligen din er mer verdt enn noe annet materielle ting du som regel eier. Derfor er det ekstra viktig å «verdibevare» denne.

Du som kunde har også juridisk ansvar som byggherre ovenfor uhell/ ulykker som kan skje med useriøse/ ulovlige arbeidere uten papirer, forsikringer m.m i orden.

Valg av maling – Hvilken maling skal jeg velge? Skal jeg bruke beis, dekkbeis eller maling. Vannbasert eller oljebasert.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle