Om oss

Prosjekt Håndverk AS

Prosjekt Håndverk AS – er et maler og byggtapetserfirma med lang historie.

Vi har et godt rennome i vår bransje. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss og alle ansatte med egne kvalifikasjoner samt for å møte dagens krav. Kundeservice og kvalitet er viktig for oss.

Vi holder til sentralt i Moss, Ekholtveien 35. Vårt geografiske arbeids-område er Østfold og Follo.

Vi utfører alt av maler og gulvarbeid for private og profesjonelle aktører innenfor nybygg & rehab både innvendig og utvendig. Alt fra store prosjekter til private boliger.

Noen av våre spesialfelt:

  • Vedlikeholds-avtaler med borettslag og sameier. (Se mer under Tjenester/Borettslag og sameier)
  • Gulvarbeider – sliping/ blastring og behandling av betongdekker
  • Epoxy arbeider

Vi er en del av Håndverksgruppen. Som medlem av Håndverksgruppen er vi en del av konsernets påvirkning av bærekraft i hele verdikjeden.

Prosjekt Håndverk AS er en miljøfyrtårn bedrift, noe vi er stolte av. Det er strenge krav for å bli sertifisert. Du kan lese mer om ordninger her: Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Prosjekt Håndverk AS er registrert i startbank. Dette er en sikkerhet for deg som kunde. Du kan lese mer om Startbank her: StartBANK | Achilles.

HG logo grønn
Miljøfyrtårn logo

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.