Karriere

Jobbe hos oss?

Vi tilbyr våre ansatte gode betingelser og et godt arbeidsmiljø. Vi «tar vare på folka» i god HG ånd. Vi sørger alltid at nødvendig opplæring på de ulike arbeidsplasser, samt at alle har nødvendig verneutstyr til ulike arbeids oppgaver. Vi har mange sosiale arrangement, hvor ansatte treffes under andre omgivelser og kan dele erfaringer og bli bedre kjent.

Vi tilbyr alle ansatte utdanning innen faget. I Håndverksgruppen har vi egne personer som veileder, følger opp og legger til rette for at vi kan tilby lærlinger en faglig utvikling. Vi har egen prøvestasjon hos oss, hvor lærlinger kan trene etter eget ønske og tempo samt avlegg svenneprøven.

Vi kurser våre ansatte

Prosjekt Håndverk tilbyr kurs til sine ansatte. For oss er det viktig at alle innehar kompetansen de trenger for å utføre jobben sin godt.

Vi kjører kurs til alle ansatte på:

  • Bruk / opphold / arbeid i alle typer stillas
  • Vi tilbyr også Norsk-kurs

Prosjekt Håndverk har egen personlig trener for sine ansatte

Prosjekt Håndverk ønsket å forebygge slitasje skader og belastninger på sine ansatte, med å komme i bedre fysisk form slik at de er bedre rustet i jobben, og for en bedre generell helse.

Ved hjelp av personlig trener Thea Siggerud, får de ansatte hos Prosjekt Håndverk tilrettelagt trening for å ta vare på sin helse. Les mer om Thea og hennes informasjon om samarbeidet hennes med Prosjekt Håndverk under.

Prosessen

– For å veilede de ansatte i bedriften på best mulig måte, besøkte jeg jobben for å se en typisk arbeidsdag. Her fikk jeg kunnskap og forståelse for hva som var hensiktsmessig å vektlegge i treningen.

– Etter å ha laget et spesifikt treningsopplegg, samlet jeg de for å gå gjennom treningsprogrammet, samtidig som jeg hadde fokus på hva man kan gjøre for at treningen skal bli en integrert del av hverdagen.

Videre fremover vil oppfølging stå sentralt, der jeg hjelper hver enkelt med å tilpasse treningen etter behov og forutsetninger.

Mitt motto er at «litt er bedre enn ingenting» og at «litt jevnlig» er bedre enn «mye sjeldent».

Viktigheten av å være i "god" fysisk form

For folk som jobber i malerbransjen vil det å være i «god» fysisk form, ha en stor betydning både i jobbsammenheng, men også for den generelle helsa.

– Malerbransjen består av oppgaver som krever fysisk styrke, utholdenhet og smidighet. Dette kan eksempelvis inkludere løfting av tunge materialer som maleruller, klatring på stiger, bøying og strekking for å nå lite tilgjengelige områder, og langvarig stående eller knestående arbeid.

– Ved å trene vil man være i bedre stand til å håndtere slike arbeidsoppgaver, lange og krevende arbeidsdager, samtidig som det vil øke effektivitet og produktivitet på jobben.

– Trening vil bidra til å forebygge skader og belastningsskader, som kan føre til redusert fravær og økt kontinuitet i arbeidet.

– Mange vil også oppleve at trening øker energinivået og forbedrer humøret, og med det påvirke følelsen av økt velvære både på og utenom jobb.

Litt om vår PT Thea

Thea Siggerud – 24 år og har alltid hatt en lidenskap for trening og helse.

– Jeg driver aktivt på med terrengsykling og satser mot OL i 2028.

– Samtidig som jeg satser, brenner jeg for å hjelpe andre med å få det litt bedre i hverdagen og på jobb gjennom fysisk aktivitet. Med min kunnskap gjennom studiene, og erfaring som utøver og trener, ønsker jeg å hjelpe andre med å oppnå dette.

Utdanning

  • Idrettslinje på Frogn Videregående skole
  • Bachelor i coaching og idrettspsykologi på Norges Idrettshøgskole (NIH)
  • Årsstudium i praktisk pedagogisk utdanning på Norges Idrettshøgskole (NIH)

Videoer av Thea på sykkelen:

https://www.instagram.com/reel/C3nfzuEN79O/

https://www.instagram.com/reel/C30khqdNGu5/

https://www.instagram.com/reel/C1MzFXttOxE/

Bilder fra treninger og arbeid med Thea

Klikk på bildene for å se de i større format.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle