Borettslag og sameier

Trenger dere en avtale til borettslaget?

Vi har mange prosjekter utvendig og innvendig hos borettslag. Vi tilbyr også en vedlikeholdsavtale over forskjellig antall år og innehold. Dette er meget økonomisk for sameiet og er blitt meget godt mottat i markedet. Vi har mange års erfaring med slike avtaler.

Vi utfører alt fra vask, maling, blikk, takrenner og nedløp samt branntetting og brannbeskyttelse for ulike borettslag. Vi utfører også en god del oppussing av trappeganger og fellesområder.

Prosjekt Håndverk AS arbeider tett med leverandører og teknisk avdeling når det gjelder befaringer, vurderinger og oppfølging av dere som kunde. Dette skal sikre dere best mulig at deres sameie blir godt ivaretatt ihht vedlikehold og kostnader.

Husk at: godt vedlikehold = verdibevaring.

Kontakt oss gjerne dersom dere ønsker en presentasjon av hva vi kan tilby nettopp for dere.

Dere som oppdragsgiver har også juridisk ansvar som byggherre ovenfor uhell/ ulykker som kan skje med useriøse/ ulovlige arbeidere uten papirer, forsikringer m.m i orden.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.