Tjenester

Vi hjelper deg med dine små og store prosjekter

Prosjekt Håndverk hjelper deg med innvending malerarbeid

Innvendig malerarbeid

Vi har hatt mange spennende maler oppdrag. Alt fra maling av en liten stue til store leilighets prosjekter. Våre vanligste kunder er private, entreprenører, kommuner og borettslag.

Utvendig malerarbeid Moss

Utvendig malerarbeid

Utvendig malerarbeid er ikke «bare» utvendig malerarbeid. Ofte blir dette arbeidet sammenlignet kun på pris, gjerne via små annonser i avisen, eller andre medier. Det er ikke alltid så lurt.

Borettslag og sameier

Borettslag og sameier

Vi har mange prosjekter utvendig og innvendig hos borettslag. Vi tilbyr også en vedlikeholdsavtale over forskjellig antall år og innehold. Dette er meget økonomisk for sameiet og er blitt meget godt mottatt i markedet.

Vask og vedlikehold utført av Prosjekt Håndverk AS

Vask og vedlikehold

Prosjekt Håndverk AS er en miljøfyrtårn bedrift. Vi bruker derfor så langt det lar seg gjøre en vaskemetode uten kjemikaler. Vi bruker profesjonelt utstyr til vask av ulike fasader på forskjellige bygg.

Gulvarbeid

Vi tar på oss mange typer gulvarbeider. Alt fra tradisjonelt gulvbelegg i private, offentlig sektor samt industri, til spesial oppdrag av ulik karakter.  

Har du behov for våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne med dine prosjekter. Ta kontakt med oss for en hyggelig og helt uforpliktende prat!

Kvalitet

Våre ansatte har høy kompetanse innen de oppgavene de utfører. I kombinasjon med riktig verktøy og utstyr blir arbeidet utført med høy kvalitet og til riktig tid.

Effektivitet

Vi er opptatt av effektivitet på byggeplasser. Vi investerer derfor alltid i den nyeste teknologien innen verktøy og utstyr for at vi alltid skal være oppdatert innen våre ulike fagområder.

Trygghet

Vi sørger alltid for at våre ansatte har nødvendig kompetanse og har tilgang til vårt HMS / KS system. Våre ansatte kurses og holdes oppdatert til enhver tid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle