Vår historie

Prosjekt Håndverk gjennom tidene

1995

Malermester Karl-Tommy Thorvaldsen ble etablert. Karl Tommy har vært i faget hele sitt yrkesaktive liv.

2000

Malermester Tom Lillevik begynte i firmaet i 2000, firmaet skiftet da navn til Thorvaldsen og Lillevik AS.

2011

2011 kom Odd Erik K. Lundem inn i ledelsen, og bedriften skiftet navn til Prosjekt Håndverk AS. Odd-Erik har arbeidet som maler i Oslo og Østfold, før han ble ansatt i Flugger Norge som distrikts sjef og deretter salgssjef for Norge. Har utdannelse innen salg, ledelse og It.

2020

2020 Tom Lillevik sluttet og overdro sin aksjepost til Karl Tommy og Odd-Erik.

2021

2021 Prosjekt Håndverk AS ble innlemmet i Håndverksgruppen.

2022

2022 Da var tiden kommet for at Karl Tommy Thorvaldsen gikk av med pensjon.

Roy Davis Jønsson erstattet han som prosjektleder. Han har vært hos oss som maler siden 2010. Han utdanner seg som malermester.

Damian Latka kom inn og tok rollen som prosjektleder samt hovedansvar for vårt etter marked/ service avdeling. Han har mange års erfaring som maler.

Senere samme år fikk vi et nytt tilskudd i administrasjonen. Floris Kanbier ble ansatt som prosjektleder. Han har hatt forskjellene stillinger i bygge bransjen som innkjøpssjef, kalkulatør og prosjektleder og har en økonomisk utdanning som bakgrunn.

I 2025 fyller Prosjekt Håndverk AS 30 år.

Historiske navn: Malermester Karl-Tommy Thorvaldsen, Malermestrene Thorvaldsen & Lillevik AS og Malermester Sigurd Karlsen AS.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle